Levertijd 1-2 werkdagen

Gratis verzending

Winkelwagen

0 Producten
€--,--

Bekijken
Nog véél meer hoesjes te koop in onze winkels in Delft, Rijswijk en Zoetermeer

Samsung Galaxy A3 2017 hoesjes

Samsung Galaxy A3 2017 hoesjes zijn overal te koop.

Waarom zou u dan een Samsung Galaxy A3 2017 hoesje bij ons kopen?

Het antwoord is goed uit te leggen. Wij hebben ten opzicht van andere webshops praktijk ervaring door onze fysieke winkels. Onze werknemers in de fysieke filialen in Rijswijk, Delft en Zoetermeer weten van elk hoesje de voor en nadelen en kunnen daardoor een goede selectie hoesjes maken voor de Galaxy A3 2017.  Dit wil zeggen dat wij volledig achter ons assortiment staan en u met een gerust hart een goede beschermhoes voor uw Galaxy a3 2017 kunnen sturen. De hoesjes die volgens ons niet aan de kwaliteit normen voldoen zetten wij dus niet online zodat u zeker tevreden over uw product zult zijn.

 

Geen verzendkosten op uw Galaxy A3 2017 hoesje!

Omdat wij de klant zo veel mogelijk gemak willen bieden hebben wij ervoor gekozen geen verzendkosten te rekenen. Hierdoor is bij iedere order meteen duidelijk wat de kosten zullen zijn en komt de klant niet voor onaangename verassingen te staan. Alle Galaxy A3 2017 hoesjes die binnen Nederland besteld worden die worden dus gratis verzonden. Bevalt uw product niet kunt u binnen 14 dagen het product terug sturen en uw volledige aankoopbedrag retour krijgen.

Presentje van Gsm-Paradise

Om het allemaal nog aantrekkelijker voor onze gewaardeerde klanten te maken hebben wij ook nog eens een presentje voor iedere klant. Bij elke Galaxy A3 2017 hoes die bij ons besteld wordt krijgt u geheel gratis een beschermfolie ter waarde van €5,-

Kortingscode volgende order

Als het allemaal niet genoeg is krijgt u van ons ook nog eens een 10% kortingscode voor de eerstvolgende order die onbeperkt geldig blijft. Als dit allemaal niet genoeg redenen zijn om uw Galaxy A3 2017 hoes bij ons te bestellen dan bent u welkom om vrijblijvend onze website te bezoeken en zien wij u graag weer terug op www.telefoonhoesjes-paradise.nl

Bestel uw Samsung Galaxy A3 2017 hoesjes dus voortaan bij Gsm-Paradise

Laatste Nieuws
DJ Tony Star laat iPhone repareren

Afgelopen week hadden we bezoek van Tony Wyczynski (ook wel bekend als DJ Tony Star of Sterretje uit het programma OhOh Cherso).

Lees meer
Webwinkel van de maand!

Telefoonhoesjes-Paradise.nl is webwinkel van de maand!

Lees meer
Powered by Lightspeed