Levertijd 1-2 werkdagen

Gratis verzending

Winkelwagen

0 Producten
€0,00

Bekijken
Nog véél meer hoesjes te koop in onze winkels in Delft, Rijswijk en Zoetermeer

Samsung Galaxy A3 2017 telefoonhoesjes

Sorteer op:
Toon:
Samsung Galaxy A3 2017 telefoonhoesjes

Assortiment Samsung Galaxy A3 2017 hoesjes

Telefoonhoesjes Paradise biedt een ruim assortiment telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy A3 2017. De Samsung Galaxy A3 2017 is mooi vormgegeven, maar bestaat volledig uit glas. Het is een  glad toestel en kan dus gemakkelijk uit uw handen slippen; voor u het weet heeft u een hele dikke barst in uw scherm of in uw achterkant.

Door een mooi  bescherm hoesje om uw samsung galaxy A3 2017 te doen kunt u uw toestel op een praktische en stijlvolle manier beschermen tegen verschilende dagelijkse invloeden.

Breekbare achterkant

Veel mensen denken dat alleen de voorkant van het toestel kapot kan gaan. Maar in dit geval slaat u de plank volledig mis. De Samsung Galaxy A3 2017 heeft juist een heel erg gevoelige achterkant en het is daarom juist extra belangrijk dat u uw Samsung Galaxy A3 2017 tijdig beschermd met een degelijke beschermhoes. Tevens is een Tempered Glass screenprotector ook een degelijke optie.

Hieronder vindt u al onze beschikbare smartphonehoesjes voor de Samsung Galaxy A3 2017, waaronder flipcases, achterkantjes, silliconenhoesjes en andere accessoires.

Bestel vandaag uw telefoonhoesje en profiteer van GRATIS verzending en GRATIS screenprotector!

Powered by Lightspeed