Levertijd 1-2 werkdagen

Gratis verzending

Winkelwagen

0 Producten
€--,--

Bekijken
Nog véél meer hoesjes te koop in onze winkels in Delft, Rijswijk en Zoetermeer

Nokia Telefoonhoesjes

X8 X8
E6 E6
C3 C3

Over de Nokia telefoonhoesjes

Nokia telefoonhoesje gezocht? Goed dat u bij telefoonhoesjes-paradise.nl terecht bent gekomen. We hebben namelijk een ruim assortiment aan smartphonehoesjes voor alle types Nokia smartphones! Van simpele covers en cases tot boekvorm-telefoonhoesjes met een bijzondere print om uw Nokia toestel optimaal te beschermen. Om uw smartphone nog beter te beschermen ontvangt u van ons bij uw bestelling ook nog eens een gratis screenprotector zodat het display van de Nokia smartphone nóg beter beschermd is tegen schade!

Waarom een telefoonhoesje voor uw Nokia telefoon?

Nokia is niet weg te denken als producent van mobiele telefoons. Door de jaren heen leverde Nokia de ene topper na de andere, met bekende klassiekers als de 5110 en de 3310 als ieders favorieten. Sinds die tijd is er echter wel het een en ander veranderd. De hierboven genoemde modellen konden prima tegen een stootje. Een keer laten vallen of ergens tegenaan stoten was geen enkel probleem. Ze overleefden alles. Zelfs zonder degelijk telefoonhoesje eromheen.

Hoe anders is dat met de smartphones van vandaag de dag. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 Nederlands vroeg of laat te maken krijgt met een gebroken display en de oorzaak daarvan is eenvoudig te verklaren: geen goed smartphonehoesje om het toestel.

Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Slechts een keertje ergens tegenaan stoten of uw toestel laten vallen (zonder dat er een degelijk telefoonhoesje omheen zit) en u bent er vrijwel verzekerd van dat het display schade heeft opgelopen.

Uiteraard kan displayschade middels een reparatie (bij ons) verholpen worden. De gemiddelde kosten daarvan liggen tussen de 100 en 150 euro.

Dit is erg zonde van uw geld. Zeker als u bedenkt dat u voor dat geld bij ons wel 15 Nokia smartphonehoesjes had kunnen bestellen. Of met andere woorden: twee weken lang iedere dag een ander uniek telefoonhoesje om uw toestel.

Overigens helpen telefoonhoesjes natuurlijk ook om andere veelvoorkomende smartphoneproblemen te voorkomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Slijtage aan de randen van uw Nokia toestel

  • Stofdeeltjes onder het display of de camera

  • Schade door vloeistoffen of weersomstandigheden (regen is in zo'n 90% van de gevallen de oorzaak van onherstelbare waterschade)

Al deze problemen zijn eenvoudig te voorkomen met de Nokia telefoonhoesjes van telefoonhoesjes-paradise.nl!

Waarom Nokia smartphonehoesjes bij ons bestellen?

Met meer dan 5000 bijzondere telefoonhoesjes in het assortiment hebben we altijd wel een smartphonehoesje voor uw Nokia toestel die helemaal naar uw smaak is. Daarnaast trachten we iedere week nieuwe populaire telefoonhoesjes toe te voegen aan ons assortiment zodat u nooit meer de laatste trends mist.

In ons assortiment treft u onder meer Nokia smartphonehoesjes als:

  • Effen hoesjes, backcovers en cases

  • Gekleurde telefoonhoesjes, covers en cases

  • Smartphonehoesjes met een bijzondere print

  • Telefoonhoesjes in boekvorm (bescherming van voor- en achterkant van uw Nokia telefoon)

  • Overige Nokia accessoires (laadkabels en screenprotectors)

Wanneer u een telefoonhoesje voor uw Nokia telefoon bij ons bestelt is dat altijd geheel risicoloos. Zonder opgaaf van reden mag u immers het bestelde smartphonehoesje kosteloos bij ons retourneren binnen 14 dagen. U kunt dus altijd eerst zelf ontdekken of het bestelde telefoonhoesje helemaal naar uw wens is, voordat u hem om uw smartphone plaatst. Wel zo fijn als u uw nieuwe smartphonehoesje online aanschaft natuurlijk!

In de meeste gevallen worden de telefoonhoesjes binnen 1 tot 2 werkdagen (afhankelijk van PostNL) bij u thuis bezorgd. U betaalt hiervoor geen extra verzendkosten. Wij verzenden al onze smartphonehoesjes helemaal gratis. Doorgaans past uw bestelling gewoon door de brievenbus. U hoeft dus ook niet speciaal thuis te blijven om het telefoonhoesje in ontvangst te nemen of uw bestelling op te halen bij de buren.

Voor snelle beslissers hebben we naast al deze voordelen nog een extra verrassing. Wanneer u vandaag nog uw nieuwe Nokia telefoonhoesje bij ons bestelt, ontvangt u van ons een gratis screenprotector zodat uw smartphone nóg beter beschermd is tegen schade!

Wacht daarom niet langer en kies snel het Nokia smartphonehoesje dat het beste bij u past!

Powered by Lightspeed