Levertijd 1-2 werkdagen

Gratis verzending

Winkelwagen

0 Producten
€--,--

Bekijken
Nog véél meer hoesjes te koop in onze winkels in Delft, Rijswijk en Zoetermeer

Huawei Telefoonhoesjes

P9 P9
P10 P10

Over de Huawei telefoonhoesjes

Een telefoonhoesje voor uw Huawei smartphone gezocht? Goed dat u op deze pagina van telefoonhoesjes-paradise.nl terecht bent gekomen! We hebben namelijk een ruim assortiment aan Huawei telefoonhoesjes. Voor alle populaire modellen, zoals de P7, P8, P9 en de P10, hebben we bijzondere smartphonehoesjes in de aanbieding, maar ook voor de minder bekende types zoals de G510, de G525 en de Y-serie vindt u diverse covers en cases die uw Huawei smartphone zullen beschermen. Bestelt u vandaag nog uw nieuwe smartphonehoesje voor uw Huawei toestel bij ons? Dan ontvangt u bij uw bestelling ook nog eens een gratis screenprotector om uw telefoon nog beter te beschermen!

Waarom een telefoonhoesje voor uw Huawei toestel?

Huawei toestellen blinken uit in prijs-kwaliteit verhouding. Ze zijn doorgaans niet zo duur als de smartphones van de duurdere merken, maar kunnen veelal precies hetzelfde als een Apple of Samsung device. Dit is natuurlijk erg fijn, maar het betekent automatisch dat ze zonder goed telefoonhoesje net zo kwetsbaar zijn.

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Een keertje uw Huawei toestel laten vallen (zonder goede smartphonehoes er omheen) en u kunt er vanuit gaan dat er minimaal een scheur in het scherm zit of erger nog: een volkomen gebarsten beeldscherm!

Natuurlijk kunt u uw Huawei toestel vervolgens (bij ons) laten repareren. De kosten om een gebroken beeldscherm van een Huawei device te repareren liggen tussen de 100 en 200 euro. Zonde, als u bedenkt dat u voor dat geld bij ons makkelijk 10+ verschillende telefoonhoesjes had kunnen bestellen en zo voor iedere dag van de week een uniek smartphonehoesje had kunnen hebben voor uw Huawei toestel!

Bovendien beschermt een telefoonhoesje uw Huawei apparaat ook nog eens tegen diverse andere zaken. Zo zijn veel voorkomende problemen met Huawei toestellen (die niet beschermd zijn met een goed telefoonhoesje) onder andere:

  • Randen die afslijten

  • Stofdeeltjes die onder het beeldscherm of de camera komen

  • Schade aan uw Huawei telefoon door vloeistoffen of weersomstandigheden (zoals regen)

Gelukkig kunt u al deze problemen gemakkelijk voorkomen door uw Huawei toestel uit te rusten met een smartphonehoesje van telefoonhoesjes-paradise.nl!

Waarom Huawei telefoonhoesjes bestellen bij ons?

Zoveel mensen, zoveel wensen en daarom hebben we meer dan 5000 telefoonhoesjes in ons assortiment. Het moet wel heel raar lopen als u bij ons geen telefoonhoesje voor uw Huawei vindt die helemaal bij u past!

Daarnaast houden we de laatste smartphonehoesjes-trends nauwlettend in de gaten en proberen we iedere week nieuwe telefoonhoesjes aan ons assortiment toe te voegen zodat u altijd meeloopt met de laatste trends.

U vindt in ons assortiment onder meer Huawei smartphonehoesjes zoals:

  • Backcovers en cases in zwart en wit

  • Gekleurde covers en cases

  • Smartphonehoesjes met een bijzondere print

  • Telefoonhoesjes in boekvorm (beschermt de voor- én achterkant van uw Huawei telefoon)

  • Overige Huawei accessoires (screenprotectors en laadkabels)

Bestellen van een telefoonhoesje voor uw Huawei toestel is bij ons altijd risicoloos. U mag namelijk zonder opgaaf van reden bij ons bestelde smartphonehoesjes retourneren binnen 14 dagen. U kunt dus altijd eerst bekijken of het telefoonhoesje dat u besteld heeft wel helemaal naar uw smaak is, voordat u 'm om uw Huawei toestel plaatst. Wel zo handig als u online een telefoonhoesje koopt natuurlijk!

We leveren uw bestelde Huawei telefoonhoesje altijd binnen 1 tot 2 werkdagen (afhankelijk van PostNL) en u hoeft daarbij niet zelf op te draaien voor de verzendkosten. We bezorgen telefoonhoesjes namelijk helemaal gratis!

In vrijwel alle gevallen past uw bestelling gewoon door de brievenbus. U hoeft uw telefoonhoesje dus niet bij de buren af te halen of er speciaal voor thuis te blijven om de smartphonecover in ontvangst te nemen.

Voor de snelle beslissers hebben we een leuke verrassing in petto. Als u namelijk vandaag een telefoonhoesje voor uw Huawei apparaat bij ons bestelt ontvangt u van ons een gratis screenprotector om uw Huawei telefoon nóg beter te beschermen.

Wacht daarom niet langer en kies snel het Huawei telefoonhoesje wat het beste bij u past!

Powered by Lightspeed