Levertijd 1-2 werkdagen

Gratis verzending

Winkelwagen

0 Producten
€0,00

Bekijken
Nog véél meer hoesjes te koop in onze winkels in Delft, Rijswijk en Zoetermeer

iPhone 8 telefoonhoesjes

Sorteer op:
Toon:
iPhone 8 telefoonhoesjes

Apple iPhone 8 hoesjes

Omdat de Apple iPhone 8 natuurlijk evenals zijn voorgangers een grote hit gaat worden, hebben wij hiervoor alvast een pagina ingericht.

Naarmate de tijd verstrijkt zullen wij steeds meer Apple iPhone 8 telefoonhoesjes online gaan aabieden. Doordat wij hoesjes ook zelf kunnen printen, zal het aanbod zich snel uitbreiden. De Apple iPhone 8 wordt naar verwachting volledig van glas, evenals de nieuwere Samsung Modellen. Omdat ook dit toestel volledig van glas gemaakt zou moeten zijn, is het dus ten zeerste aan te raden om het toestel direct goed te beschermen. Aan te raden is dus op tijd uw iPhone 8 smartphonehoesje te bestellen.

Release Date iPhone 8

Het is natuurlijk koffiedik kijken wanneer de iPhone 8 precies uitkomt. Er gaan meerdere geruchten. Meestal brengt Apple de toestellen uit in het derde kwartaal. Echter lijkt het er nu op dat de Apple iPhone 8 nog dit jaar uitgebracht wordt. Onze informatie verteld dat de release datum 31 november 2017 zou moeten zijn. De reden hiervan zou zijn omdat Apple niet achter wil lopen op Samsung quanummering aangezien Samsung al even op Galaxy S8 zit.

Zodra er meer nieuws is, of de informatie verandert, zullen wij dat hier direct veranderen en/of updaten.

 

Op zoek naar iPhone 8 hoesjes? Bestel hem hier direct!

Powered by Lightspeed